Vietējie projekti

Vietējie projekti

2022/09/12 Ar VKKF atbalstu skolas Stīgu instrumentu spēles nodaļai iegādāts jauns čells

Ar VKKF atbalstu skolas Stīgu instrumentu spēles nodaļai iegādāts jauns čells

Ar VKKF atbalstu BMMS Stīgu instrumentu spēles nodaļas izglītības programmai “Čella spēle” iegādāts kvalitatīvs, audzēknes vecumam atbilstošs instruments čells Hidersine Piacenza 4/4. 

Pilnvērtīga tā izmantošana sākusies ar 1. septembri gan individuālajās stundās, gan skolas mūzikas kolektīvos - čellistu ansamblī, skolas orķestrī septembrī, gan ikdienas vingrinājumiem mājās. Audzēkne un skolotāja ar čella kvalitāti un skaņu ir apmierinātas un sākušas aktīvu gatavošanos Valsts konkursam Latvijas profesionālās ievirzes un profesionālās vidējās izglītības iestāžu izglītības programmas Stīgu instrumentu spēle – Vijoles (alta, čella, kontrabasa) spēle audzēkņiem 2022./2023. mācību gadā.

Informējam, ka tīmekļa vietnē tiek izmantotas tehniskās sīkdatnes, lai identificētu tīmekļa vietnes lietotāju sesijas laikā. Lai uzzinātu vairāk par tīmekļa vietnē izmantotajām tehniskajām sīkdatnēm, lūdzam noklikšķināt uz linka “Sīkdatņu politika”. Noklikšķinot uz pogas “Sapratu”, jūs aizvērsiet brīdinājuma logu.Sapratu