Aktualitātes

Aktualitātes

2023/02/21 Projekta "Vienota sabiedrība"noslēgums pasākums

Projekta "Vienota sabiedrība"noslēgums pasākums

Ar svinīgu pasākumu “Gaisma uzvar tumsu” piektdien, 2023. gada 24. februārī plkst.18.00, Bolderājas Mūzikas un mākslas skolas Koncertzālē (Rīgā, Stūrmaņu ielā 31) noslēgsies projekts “Vienota sabiedrība”, kas bija veltīts latviešu un mazākumtautību pārstāvju saliedētībai Bolderājā.  

Pasākuma “Gaisma uzvar tumsu” muzikālajā daļā piedalīsies Bolderājas Mūzikas un mākslas skolas skolotāji: Rūta Īzāka-Mača (flauta), Marianna Putniņa (vijole), Elīna Vidriķe (fagots), Raimonds Petrovskis (saksofons), Iveta Kaktiņa, (etnogrāfiskā kokle), Ieva Nīmane (etnogrāfiskā kokle, sopilka, dūdas), Dace Rīsmane-Gaiķēna (klavieres), Ineta Rinkeviča (klavieres), skolas audzēkņi: Timurs Uvarovs (8. klavieru klase; skolotāja Aija Villeruša), Jeļisejs Poļakovs (2. mežraga klase; skolotājs Dainis Tarasovs) un simfoniskais orķestris (diriģente Ieva Nīmane).

Klātesošie varēs noskatīties projekta ietvaros radīto videofilmu “Es esmu Latvijā!”, kuru kopīgi veidojuši latviešu, krievu un ukraiņu jaunieši.

Skolas izstāžu zālē būs skatāma projekta rudens radošo darbnīcu un projekta laikā tapušie skolas Mākslas nodaļas audzēkņu darbi.

Laipni aicināti visi interesenti, Bolderājas iedzīvotāji un īpaši – projekta dalībnieki!

Biedrība “Sadarbības platforma” sadarbībā ar Bolderājas Mūzikas un mākslas skolu no 2022. gada jūlija īstenoja projektu “Vienota sabiedrība”, kura mērķis bija veicināt sabiedrības saliedētību, savstarpējo sadarbību, mazināt aizspriedumus pret un starp etniskajām grupām, stiprināt demokrātiskās vērtības, savstarpējo tolerance un sapratni gan jauniešu, gan pieaugušo vidū.

Biedrības “Sadarbības platforma” projektu “Vienota sabiedrība”  (Nr. 2022.LV/MTSP/15) finansiāli atbalsta Sabiedrības integrācijas fonds no piešķirtajiem Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Par publikācijas saturu atbild biedrība “ Sadarbības platforma”.

 

Informējam, ka tīmekļa vietnē tiek izmantotas tehniskās sīkdatnes, lai identificētu tīmekļa vietnes lietotāju sesijas laikā. Lai uzzinātu vairāk par tīmekļa vietnē izmantotajām tehniskajām sīkdatnēm, lūdzam noklikšķināt uz linka “Sīkdatņu politika”. Noklikšķinot uz pogas “Sapratu”, jūs aizvērsiet brīdinājuma logu.Sapratu